Inloggning  

Logga in

   

Användare online  

Användare online

   
Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
För att bli medlem i FMCK Borås krävs följande:

1 Fyll i formuläret nedan OBS! Var noga att fylla i epost-adressen rätt. Händer ibland att mailet inte kommer fram.
2 Betala in medlemsavgiften till vårt BG: 5766-6893 (Skriv Namn, pers.nr, och Medlemskap på inbetalningen)
3 När vi registrerat er betalning kommer vi att skicka er ett användarnamn samt lösenord till Idrott Online samt FMCK Borås hemsida till den epost adress ni uppgett för att kunna logga in på hemsidan och ta del av information som enbart hör till medlemmar i FMCK Borås samt Idrott Online.
Varje medlem måste anmälas separat men betalningen kan göras i en klump-summa.

Medlemsavgifter:
Aktiv ungdom upp till 18 år 200 kr/år
Aktiv senior 18 år och äldre 350 kr/år
Stöd medlem 150 kr/år
Ordonnans 120 kr/år

Som medlem ska man ställa upp som träningsansvarig 1 vecka samt att man ska ställa upp som funktionär under tävlingar (2-3 tävlingar/år) Alla aktiva kommer automatiskt att erhålla medlemskort från FMCK-Borås. Ej stödmedlemmar.

Alla aktiva ungdomar under 18 år måste ha en målsman som medlem dock minst som stöd medlem.
Obs! Ingen räknas som medlem innan medlemsavgiften är betald. Formuläret ska även användas om du har en adressändring eller bytt telefonnummer. Om målsman inte betalar stödmedlemsavgift så kommer ansökan INTE att behandlas.

PS! Är ni redan medlem sedan 2017 eller tidigare så ska ni INTE skicka in en ny anmälan!!! Enbart om ni har bytt adress, telefon, e-mail eller liknande.

Välkommen som medlem i FMCK Borås

OBS! Telefonnummer är inget krav men vi ser gärna att ni anger antingen hemtelefon eller mobiltelefon så vi kan nå er snabbt om det behövs. Skriv gärna bägge om ni har.

Var nogrann med all data ni skriver, det har hänt att det har blivit fel personnummer m.m. Vi får det svårt vid registrering annars.

*Måste fyllas i.