Ny crossbana för 65/85 på gång!

Massor av motorsport på samma ställe!

Just nu pågår planeringen för en ny crossbana för 65/85 i ett led att underlätta övergången från vår knattebana. Planen är att bygga banan på området norr om trappan och monstern där den gamla banan hade sin sträckning.

Projekteringen har precis startat och vi kan nu inte säga när byggstart blir eller exakt när banan kan vara klar. Vi siktar på att kunna ha en färdig mellanbana klar till säsongen 2022.

Vi samlar nu in synpunkter och tankar kring vår nya mellanbana och tar tacksamt emot dessa via formuläret nedan. Frågorna vänder sig både till våra barn och ungdomar som ska köra på banan och till vårdnadshavare. Därför är det bra om ni tillsammans svarar på enkäten.

Enkäten hittar du på https://forms.office.com/r/PFDVdW3PFi