MX-sektionens verksamhet

Massor av motorsport på samma ställe!

Vi hoppas att du njuter av en skön sommar med mycket crossåkning runt om i landet. Nu börjar det bli dags att planera MX-sektionens verksamhet för hösten och nästa år. Därför bjuder vi in alla medlemmar till en planeringsdag lördagen den 28 augusti kl. 12:00 ute på banan.

Vi vill använda detta tillfälle till att få en nystart inom crossverksamheten och planera höstens aktiviteter och upplägget för 2022. Vi börjar med ett planeringsmöte där alla medlemmar är välkomna att delta. Efter mötet har vi ett arbetspass där vi röjer och fixar sådant som behöver åtgärdas. Vi avslutar med gemensam grillning och det bjuds på hamburgare till alla som varit med under dagen.

Planeringsdagen vänder sig till ALLA medlemmar inom MX-sektionen, såväl vuxna, juniorer, som barn och ungdomar i crosskolan.

Varmt välkommen!

Attachments