Supermoton under 2019

Massor av motorsport på samma ställe!

I år så är det som vanligt en späckad kalender och vi arbetar kontinuerligt för att få en roligare bana och skapa möjligheter för att fler motorslag skall kunna använda den nya asfalten. Ett välkommet tillskott är driftingen men vi hoppas på mer närvaro av fler bilar, trafikskolor m.m. framöver. Normalt sett så tränar vi samtidigt som karten har öppet. Dock så har vi möjlighet att köra lördagar udda helger på motardbanan (hyrkarten har gokartbanan). Kolla kalendern och är det något som verkar osäkert ställ frågan till Patrik Kerttu eller i tråden “Supermoto i Väst” på Facebook.
Supermoto SM kalendern 2019
Deltävling 1. Supermoto SM – 18-19 maj Arnbergabanan, Borlänge
Deltävling 2. Supermoto SM – 29-30 juni Supermoto Race Park, Örebro
Deltävling 3. Supermoto SM – 20-21 juli Tuvängen Ring, Södertälje
Deltävling 4. Supermoto SM – 3-4 augusti Malmby flygfält, Strängnäs
Deltävling 5. Supermoto SM – 24-25 augusti Supermoto Race Park, Örebro
Deltävling 6. Supermoto SM – 13-14 september Borås motorstadion, Borås

Mvh
Patrik Kerttu