Städdagar på Gäddered 18-19 november

Massor av motorsport på samma ställe!

Helgen den 18-19 november kommer FMCK Borås att ha städdagar på Borås Motorbana uppe på Gäddered. Anledningen till detta är att vi fått påpekande från allmänheten att det finns en del skräp på och runt området som kommer från våra verksamheter. Vi vill ju självklart ha ett välskött område som är trivsamt för oss medlemmar, men även att gäster och allmänhet ska tycka att det är snyggt och ordningsamt.
Medlemmar i samtliga sektioner med verksamhet uppe på Gäddered uppmanas ställa upp denna helg.
Under dessa dagar kommer det att finnas personer som fördelar arbetsuppgifter så att arbetet flyter på. Vi kommer även att ha grillen tänd och ordna med mat åt alla som är med under dagarna. Ät en stadig frukost, klä dig i oömma kläder och bra handskar så ses vi på Gäddered!
Samling sker vid maskinhallen kl 09:00 båda dagarna. Det går naturligtvis bra att komma upp senare och ansluta sig till arbetsgrupperna.